Реализација на буџет на Собранието на Република Северна Македонија

Реализација на буџетот на Собранието на Република Северна Македонија со состојба од 01.01.2023 до 30.06.2023 година

Податоци и ресурси

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирано јули 19, 2023, 11:54 (CEST)
Креирано јули 19, 2023, 11:45 (CEST)
comments powered by Disqus