Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирани податоци 19 јули 2023
Последно ажурирани мета податоци 19 јули 2023
Креирано непознато
Формат XLSX
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Media typeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size14.389
Has viewsTrue
Id5aaa61e2-5a26-49c5-9078-c825b695cef9
On same domainTrue
Package id720dcd9b-5656-4c9e-83db-3a4e2c67854f
Stateactive
Url typeupload
Креиранопред 2 месеци