План за јавни набавки 2022

План за јавни набавки на Собранието на Република Северна Македонија за 2022 година

Податоци и ресурси

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирано мај 25, 2022, 11:26 (CEST)
Креирано мај 25, 2022, 11:24 (CEST)
comments powered by Disqus