План за јавни набавки 2022

План за јавни набавки на Собранието на Република Северна Македонија за 2022 година

Të dhënat dhe burimet

Informacion shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi maj 25, 2022, 11:26 (+0200)
Krijuar maj 25, 2022, 11:24 (+0200)
comments powered by Disqus