Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирани податоци 25 мај 2022
Последно ажурирани мета податоци 25 мај 2022
Креирано непознато
Формат XLSX
Лиценца Creative Commons CCZero
Media typeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size18.468
Has viewsTrue
Ida283463d-7485-4fc1-a7e5-36af44365cc1
On same domainTrue
Package id29a85752-1d38-4ed5-bf1d-a0c03c6bf714
Stateactive
Url typeupload
Креиранопред 2 години