Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирани податоци 21 јули 2023
Последно ажурирани мета податоци 21 јули 2023
Креирано непознато
Формат XLSX
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Media typeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size46.428
Has viewsTrue
Idf07d6b3a-0ed3-4967-a48b-77fdfdf7e257
On same domainTrue
Package id0d813340-5684-4c06-84c0-6a8af4954222
Position1
Stateactive
Url typeupload
Креиранопред 2 месеци