Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирани податоци 21 јули 2023
Последно ажурирани мета податоци 21 јули 2023
Креирано непознато
Формат XLSX
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Media typeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size48.117
Has viewsTrue
Ideaf32b0e-1f1d-4bfe-badd-de764e083744
On same domainTrue
Package id0d813340-5684-4c06-84c0-6a8af4954222
Stateactive
Url typeupload
Креиранопред 2 месеци