Пратенички групи за соработка

Пратенички групи на Собранието за соработка со другите парламенти 2020-2024

Податоци и ресурси

Дополнителни информации

Поле Вредност
Извор sobranie.mk
Последно ажурирано јануари 24, 2024, 12:43 (CET)
Креирано август 23, 2022, 09:39 (CEST)
comments powered by Disqus