Каталог на податочни сетови

Листа на податочните сетови со кои располага Собранието на Република Северна Македонија

Податоци и ресурси

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирано јуни 27, 2022, 14:31 (CEST)
Креирано јуни 27, 2022, 14:30 (CEST)
comments powered by Disqus