Каталог на податочни сетови

Листа на податочните сетови со кои располага Собранието на Република Северна Македонија

Të dhënat dhe burimet

Informacion shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi qershor 27, 2022, 14:31 (+0200)
Krijuar qershor 27, 2022, 14:30 (+0200)
comments powered by Disqus