Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирани податоци 27 јуни 2022
Последно ажурирани мета податоци 27 јуни 2022
Креирано непознато
Формат XLSX
Лиценца Creative Commons CCZero
Media typeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size38.651
Has viewsTrue
Id8ebd77f5-141c-41c5-8d4b-50c6e4e440bf
On same domainTrue
Package id4b15179d-794f-4be5-baab-c4e63c1ad00f
Stateactive
Url typeupload
Креиранопред 1 година