Асистенти на пратениците 2020-2024

Контакт листа на асистентите во канцелариите за комуникација на пратениците со граѓаните 2020-2024

Податоци и ресурси

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирано мај 25, 2022, 11:31 (CEST)
Креирано мај 25, 2022, 11:30 (CEST)
comments powered by Disqus