Асистенти на пратениците 2020-2024

Контакт листа на асистентите во канцелариите за комуникација на пратениците со граѓаните 2020-2024

Të dhënat dhe burimet

Informacion shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi maj 25, 2022, 11:31 (+0200)
Krijuar maj 25, 2022, 11:30 (+0200)
comments powered by Disqus