Пратеници 2020-2024

Податоци за парламентарниот состав 2020-2024

Të dhënat dhe burimet

Informacion shtesë

Fusha Vlera
Burimi sobranie.mk
Ndryshuar së fundmi shtator 2, 2022, 16:32 (+0200)
Krijuar gusht 25, 2022, 16:25 (+0200)
comments powered by Disqus