Изборни резултати

Изборни резултати од парламентарните избори од 1990 година до денес

Të dhënat dhe burimet

Informacion shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi gusht 22, 2022, 12:04 (+0200)
Krijuar gusht 22, 2022, 12:03 (+0200)
comments powered by Disqus