Изборни резултати

Изборни резултати од парламентарните избори од 1990 година до денес

Податоци и ресурси

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирано август 22, 2022, 12:04 (CEST)
Креирано август 22, 2022, 12:03 (CEST)
comments powered by Disqus