Портал за отворени податоци

Собрание на Република Северна МакедонијаДознај повеќе


Вести


Делегација од Собранието составена од пратениците г-а Даниела Колева, г. Никола Мицевски и г-а Арта…

Read more

Во рамките на глобалната недела на Партнерството за отворена власт за 2023 година, Собранието на 10…

Read more

Собранието започна процес на подготовка на нови заложби и активности за да придонесе кон целите за о…

Read more

АпликацииИстражувања