Претседатели на Собранието

податоци за претседателите на Собранието од 1944 година до денес

Податоци и ресурси

Дополнителни информации

Поле Вредност
Извор sobranie.mk
Последно ажурирано август 22, 2022, 11:06 (CEST)
Креирано август 22, 2022, 11:04 (CEST)
comments powered by Disqus