Претседатели на Собранието

податоци за претседателите на Собранието од 1944 година до денес

Të dhënat dhe burimet

Informacion shtesë

Fusha Vlera
Burimi sobranie.mk
Ndryshuar së fundmi gusht 22, 2022, 11:06 (+0200)
Krijuar gusht 22, 2022, 11:04 (+0200)
comments powered by Disqus