Пратеници 2020-2024

Податоци за парламентарниот состав 2020-2024

Податоци и ресурси

Дополнителни информации

Поле Вредност
Извор sobranie.mk
Последно ажурирано септември 2, 2022, 16:32 (CEST)
Креирано август 25, 2022, 16:25 (CEST)
comments powered by Disqus