истражувачки работи изготвени од Парламентарен институт

Статистика и листа на истражувачки работи изготвени од Парламентарен институт на барање на пратеници и по сопствена иницијатива

Податоци и ресурси

Дополнителни информации

Поле Вредност
Автор Парламентарен институт
Последно ажурирано мај 25, 2022, 11:02 (CEST)
Креирано мај 25, 2022, 11:01 (CEST)
comments powered by Disqus