истражувачки работи изготвени од Парламентарен институт

Статистика и листа на истражувачки работи изготвени од Парламентарен институт на барање на пратеници и по сопствена иницијатива

Të dhënat dhe burimet

Informacion shtesë

Fusha Vlera
Autor Парламентарен институт
Ndryshuar së fundmi maj 25, 2022, 11:02 (+0200)
Krijuar maj 25, 2022, 11:01 (+0200)
comments powered by Disqus