Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирани податоци 22 август 2022
Последно ажурирани мета податоци 22 август 2022
Креирано непознато
Формат XLSX
Лиценца Creative Commons CCZero
Media typeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size14.975
Has viewsTrue
Id7a0848ca-6f5c-4fae-a314-e831dd940b00
On same domainTrue
Package idb8130d9e-80e9-40df-adbb-b5cd9ef97077
Stateactive
Url typeupload
Креиранопред 2 години