Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирани податоци 02 септември 2022
Последно ажурирани мета податоци 02 септември 2022
Креирано непознато
Формат непознато
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Media typeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size39.107
Id2e01c360-534e-453e-a6fa-b0bb5ca1feee
On same domainTrue
Package id275a7ccc-892a-4ccc-aeb3-07d36fb653dd
Stateactive
Url typeupload
Креиранопред 2 години