Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирани податоци 23 август 2022
Последно ажурирани мета податоци 23 август 2022
Креирано непознато
Формат XLSX
Лиценца Creative Commons CCZero
Media typeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size20.852
Has viewsTrue
Id99bdd038-6036-4700-9b18-77280dc7a051
On same domainTrue
Package idffe19a1c-1069-4ccb-8fa5-9ba2e7b8eb9b
Stateactive
Url typeupload
Креиранопред 2 години