Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирани податоци 25 мај 2022
Последно ажурирани мета податоци 25 мај 2022
Креирано непознато
Формат XLSX
Лиценца Creative Commons CCZero
Media typeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size51.895
Has viewsTrue
Id2ac12e08-2ebe-430f-afe8-dda21264edda
On same domainTrue
Package id104e83e8-f3eb-42e4-90d7-bdd08a2ff06f
Stateactive
Url typeupload
Креиранопред 2 години