Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирани податоци 23 август 2022
Последно ажурирани мета податоци 23 август 2022
Креирано непознато
Формат XLSX
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Media typeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size11.864
Has viewsTrue
Id257791e9-7822-4ad1-8172-dee5312b335a
On same domainTrue
Package idc25f5e9c-4495-4843-941d-4810a75465b8
Stateactive
Url typeupload
Креиранопред 2 години