Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирани податоци 25 мај 2022
Последно ажурирани мета податоци 25 мај 2022
Креирано непознато
Формат XLSX
Лиценца Creative Commons CCZero
Media typeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size2.630.728
Has viewsTrue
Id737207e0-839f-4786-8cca-9dee68bab8ca
On same domainTrue
Package idcf7a662e-999e-44c1-968b-bfacde4e970a
Stateactive
Url typeupload
Креиранопред 2 години