Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажурирани податоци 31 август 2022
Последно ажурирани мета податоци 31 август 2022
Креирано непознато
Формат XLSX
Лиценца Creative Commons CCZero
Media typeapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size66.583
Has viewsTrue
Id9a60f40c-a634-4bcb-b71b-9206bfbe7dc0
On same domainTrue
Package id2c4c24f5-d8d1-43e7-923f-1c23721a9f51
Stateactive
Url typeupload
Креиранопред 1 година