1 dataset found

Tags: расходи

Filter Results
  • Завршна сметка на буџет на РСМ

    Овој тип на податоци е од секундарен извор и истите се користат за испорака на анализи од страна на Парламентарната буџетска канцеларија
You can also access this registry using the API (see API Docs).